klik hier voor de Nederlande inhoud Gespecialiseerd in:
Kies uw product:

500-serie
 
SWC-serie

magazijnen
 
X-Pan

C lens
 
CB lens

CFi lens
 
CFE lens

CF lens

general
Alle reparaties worden in principe uitgevoerd als uitgebreide servicebeurt tegen een vast tarief. Indien reparatie boven het tarief komt wordt eerst prijsopgave gegeven, tot het tarief wordt direct tot reparatie overgegaan. Betaling kan contant of onder rembours. Onderzoekkosten bij niet akkoord, na prijsopgave maximaal €45,00 exclusief btw plus porto en rembourskosten. Garantie 6 maanden.

Hasselblad XPan repair / Fujifilm TX-1 TX-2 repair
World wide service for Hasselblad XPan and Fujifilm TX panorama- cameras.Op bovenstaande afbeelding zijn enkele gereedschappen te zien. Op de linker afbeelding is de meetopstelling te zien om te bepalen of en hoe groot de afwijking is in maat tussen de lens aansluiting en de magazijnaansluiting. Om de gewenste nauwkeurigheid te halen, is de meetopstelling op een dikke granieten plaat geplaatst om invloeden van temperatuur op de metingen te minimaliseren.
Op de rechter afbeelding zijn twee meetinstrumenten te zien. De voorste is om te kunnen bepalen bij welke instelling een objectief op focus afstand "oneindig" staat. Het achterste instrument is om de sluitertijden van een objectief met centraalsluiter te kunnen bepalen.


Disclaimer - Copyright 2006 - © 2023 Wilco Jansen Hasselblad Repair - © 2006 - 2023 Reiding
Officiële Hasselblad website: http://www.hasselblad.com